MAGUNKRÓL

NAGYSEBESSÉGŰ INTERNETSZOLGÁLTATÁSOK DUNAÚJVÁROSBAN ÉS KÖRNYÉKÉN

A TelcoNet Kft. 100 %-os magyar tulajdonú kisvállalkozás, mely 2010-ben alakult.

Fő tevékenységünk a nagy sebességű, garantált sávszélességű, megbízható Internet-szolgáltatás nyújtása Dunaújvárosban és a környező településeken működő cégek számára. Ügyfeleink között szerepelnek Dunaújváros nagyobb vállalatai, kisebb cégei és önkormányzati szereplők is.
A város és környéke területét teljesen lefedtük infrastruktúrával, a Dunaföldvár-Mezőfalva-Kulcs háromszögben (a nagy szolgáltatókon kívül) egyedül kínálunk bérelt vonali internet-szolgáltatást.
Az internet-szolgáltatásunk 2016-tól már nem csak mikrohullámon, hanem az egyre nagyobb területet lefedő optikai hálózatunkon is elérhető.
Az internetszolgáltatás mellett foglalkozunk saját telephelyen üzemeltetett levelezőszerver felügyeletével, karbantartásával, VPN-kapcsolat kiépítésével és üzemeltetésével, biztonsági tűzfal-megoldásokkal és vírusvédelemmel, valamint egyéb informatikai tevékenységekkel.
Ezen kívül, a másik profilunk az optikai kábelek kiépítése, az optikai szálhegesztés és a hálózatépítés.
Célunk, hogy a szolgáltatásaink minél magasabb színvonalon tudjuk biztosítani az ügyfeleink számára. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink elégedettek legyenek nemcsak a szolgáltatásaink színvonalával, hanem a személyes kapcsolattartás által a gyors és precíz ügyintézéssel, problémamegoldással.

Ügyfélszolgálati iroda
és szerver terem

Dunaújváros, Dózsa Gy. u. 25/A

Ügyfélszolgálat

H-P 8:00 – 16:00
+36 25 222 040